קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

שעועית טוסקנית עם טונה

שעועית טוסקנית עם טונה
שעועית טוסקנית עם טונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 586 קלוריות. אם יש לכם שעועית קנליני, קייל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שעועית טוסקנית עם טונה, טונה טוסקנית, ו ברוסקטה טונה טוסקנית.

הוראות

1
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת עמוקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום והמרווה הקצוצה ומבשלים עד שהשום רק מתחיל להשחים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את השעועית (כולל הנוזל מן פחיות) ו 1 כוס מים. מגבירים את האש לגובה בינוני ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להפחתה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הקייל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהקייל רך והנוזל נראה קרמי, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרובכרוב
5
בינתיים זורקים את העגבניות, הסלרי, הזיתים והפלפלים הקלויים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות במחבת קטנה על אש בינונית, ואז מטגנים את עלי המרווה עד שהם פריכים, 3 עד 4 דקות; מסננים על מגבות נייר. שמור את השמן.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שוברים את הטונה לגושים גדולים ומחלקים בין קערות רדודות. כף את תערובת השעועית סביב הטונה ומעליה סלט הזיתים והמרווה המטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מזלפים את שמן המרווה השמור ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
9
צילום: אנטוניס אכילוס