שעועית טוסקנית עם טונה
שעועית טוסקנית עם טונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 586 קלוריות. אם יש לכם שעועית קנליני, קייל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שעועית טוסקנית עם טונה, טונה טוסקנית, ו ברוסקטה טונה טוסקנית.
הוראות
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת עמוקה על אש בינונית.
מוסיפים את השום והמרווה הקצוצה ומבשלים עד שהשום רק מתחיל להשחים, כ -4 דקות.
מוסיפים את השעועית (כולל הנוזל מן פחיות) ו 1 כוס מים. מגבירים את האש לגובה בינוני ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להפחתה קלה, כ -10 דקות.
מוסיפים את הקייל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהקייל רך והנוזל נראה קרמי, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים זורקים את העגבניות, הסלרי, הזיתים והפלפלים הקלויים בקערה בינונית.
מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות במחבת קטנה על אש בינונית, ואז מטגנים את עלי המרווה עד שהם פריכים, 3 עד 4 דקות; מסננים על מגבות נייר. שמור את השמן.
שוברים את הטונה לגושים גדולים ומחלקים בין קערות רדודות. כף את תערובת השעועית סביב הטונה ומעליה סלט הזיתים והמרווה המטוגנת.
מזלפים את שמן המרווה השמור ומתבלים במלח.