קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

שעועית טוסקנית עם טונה

שעועית טוסקנית עם טונה
שעועית טוסקנית עם טונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 586 קלוריות. אם יש לכם שעועית קנליני, קייל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שעועית טוסקנית עם טונה, טונה טוסקנית, ו ברוסקטה טונה טוסקנית.

הוראות

1
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת עמוקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את השום והמרווה הקצוצה ומבשלים עד שהשום רק מתחיל להשחים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את השעועית (כולל הנוזל מן פחיות) ו 1 כוס מים. מגבירים את האש לגובה בינוני ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להפחתה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את הקייל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהקייל רך והנוזל נראה קרמי, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כרובכרוב
5
בינתיים זורקים את העגבניות, הסלרי, הזיתים והפלפלים הקלויים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות במחבת קטנה על אש בינונית, ואז מטגנים את עלי המרווה עד שהם פריכים, 3 עד 4 דקות; מסננים על מגבות נייר. שמור את השמן.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
שוברים את הטונה לגושים גדולים ומחלקים בין קערות רדודות. כף את תערובת השעועית סביב הטונה ומעליה סלט הזיתים והמרווה המטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
מזלפים את שמן המרווה השמור ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
9
צילום: אנטוניס אכילוס