קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

שעועית ירוקה איטלקית ופטריות

שעועית ירוקה איטלקית ופטריות
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לאוסף שלך, שעועית ירוקה איטלקית ופטריות עשוי להיות מתכון אתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 127 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בזיליקום, פלפל, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה די רע. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם פטריות, שעועית ירוקה עם פטריות, ו שעועית ירוקה עם פטריות.

הוראות

1
מניחים שעועית בסל קיטור; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז.
3
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בצל ב 1 כף שמן וחמאה במשך 5-6 דקות או עד להזהבה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
באותה מחבת מבשלים פטריות ושום בשמן שנותר במשך 4-6 דקות או עד שהפטריות רכות. מערבבים פנימה את המלח, האורגנו, הפלפל והשעועית; מבשלים 3-5 דקות יותר או עד שהשעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
אורגנואורגנו
שוםשום
פלפלפלפל
שעועיתשעועית
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים בכלי הגשה. למעלה עם בצל, גבינה, שקדים ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
גבינהגבינה
בצלבצל
באזיל!באזיל!