שעועית ירוקה בלסמית
שעועית ירוקה בלסמית היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו שעועית ירוקה בלסמית, בלסמי-שעועית ירוקה מזוגגת, ו אגוזי לוז בלסמי שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה במים מומלחים רותחים לכיסוי 5 עד 6 דקות או עד שהם רכים פריכים; מסננים. לצלול שעועית ירוקה לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול, ולנקז.
מערבבים יחד חומץ, סוכר חום וחרדל עד לקבלת תערובת חלקה.
שאלוט קוק בשמן חם במחבת על אש בינונית, תוך ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה או עד שהם רכים. מערבבים פנימה תערובת חומץ, מלח ופלפל.
הוסף שעועית ירוקה; לזרוק למעיל.