שעועית ירוקה ומחרוזת בטטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קורנית, ציפורן טחון, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: שעועית ירוקה תפוחי אדמה, מחרוזת שעועית ירוקה, ו מחרוזת שעועית ירוקה צבעונית.
הוראות מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים בטטות לתוך 1/4x1 / 4x3 אינץ חניתות.
מוסיפים 2 כוסות סוכר חום, מיץ לימון, ו 1/2 כוס יין בישול.
אופים בתנור במשך 25 דקות, צולה מספר פעמים.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, להמיס חמאה במחבת סאוט.
מוסיפים בצל, 2 כפות. סוכר חום, תבלינים ושעועית ירוקה.
לטגן במשך 2 דקות; להוסיף יין בישול ולהמשיך לטגן עד רוך הרצוי של ירקות.
הסר בטטות מכל נוזל מעושן שנותר; לזרוק עם שעועית ירוקה לשרת.
מרכיבים מנות :
2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' כָּתֵף 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חבילת שעועית ירוקה כולה, קפוא 1 חתיכות טופי הית' בר ציפורן טחון 1 אוראו ממולאים כפולים שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 1 2 כפיות אבקת שום בצל, חתוך לקוביות 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבישול שרי הולנד האוס® 2 larges בטטות, קלופים 1 צביטה 1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה, ללא מלח 1 חתיכות טופי הית' בר 1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס