שעועית ירוקה וסקווש קלוי עם חמאת סויה שרי
שעועית ירוקה וסקווש קלוי עם חמאת סויה שרי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, בתוספת 1 כף חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו שעועית ירוקה עם מתכון רוטב חומץ שרי Garlicky, סלט דלורית צלוי עם ויניגרט שרי מייפל, ו סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית ב 2 קבוצות בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 3 עד 4 דקות, העברת עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל. כאשר קריר, לנקז שעועית יבש טפיחה.
לזרוק סקווש עם שמן, מלח ופלפל בקערה גדולה, ואז לצלות במחבת אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק) באמצע התנור, מסתובב מדי פעם, עד חום זהוב ומכרז, כ 40 דקות.
בעוד סקווש הוא צלייה, להמיס 1 חמאת מקל עם חומץ ורוטב סויה על חום נמוך בינוני, לטאטא עד emulsified, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
לדחוף סקווש קלוי לצד 1 של מחבת קלייה ולהוסיף שעועית לצד השני.
שעועית טפטוף עם חמאה מומסת כף וחום באמצע התנור, חשוף, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
מעבירים ירקות קלויים למנה. ממש לפני ההגשה, טפטוף עם חמאת סויה שרי ולזרוק בעדינות.
סקווש יכול להיות קלוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני reheating עם שעועית.