שעועית ירוקה-סלט תפוחי אדמה אדום
שעועית ירוקה-סלט תפוחי אדמה אדום עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 415 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שעועית, חומץ יין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט שעועית ירוקה ותפוחי אדמה, סלט שעועית ירוקה תפוחי אדמה, ו סלט שעועית ירוקה ותפוחי אדמה.
הוראות
מערבבים יחד מיונז והבא 5 מרכיבים בקערה קטנה עד מעורבב; כיסוי וצינה.
להביא תפוחי אדמה ומים כדי לכסות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 10 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם מזלג במכרז.
מסננים תפוחי אדמה, ולתת לעמוד 25 דקות בטמפרטורת החדר או עד מגניב.
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מבשלים שעועית ירוקה במים רותחים כדי לכסות 3 עד 4 דקות או עד פריך רך; לנקז, ולצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
שכבת חצי פרוסות תפוחי אדמה בקערת זכוכית גדולה; מפזרים באופן שווה עם 1/2 מלח כפית.
שכבת חצי כל שעועית ירוקה ובצל מעל תפוחי אדמה; כפית חצי ההלבשה באופן שווה מעל. חזור על שכבות, מסתיים עם ההלבשה. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.
* 2 (12-אונקיה) שקיות טריים מוכן לבשל שעועית ירוקה עשוי להיות מוחלף.