שעועית ירוקה ספרדית ועגבניות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם מלח ופלפל, שעועית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . נסו ספרדית " שעועית ירוקה, ארוחת ערב הלילה: שעועית לבנה ספרדית עם תרד ועגבניות מיובשות, ו צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים עד ריחני, על 2 דקות. להפחית את החום אם שום מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים שעועית ירוקה, ואז ממשיכים לבשל ומערבבים עד ירוק בהיר אבל לא ממש רך, על 4 דקות.
מערבבים עגבניות, מיץ לימון וצנוברים, ומתבלים עם עירית, עלה דפנה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום ומבשלים בעדינות חשף במשך 25 עד 30 דקות.
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טרידנטה טרידנטה Tempranillo. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.