קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

שעועית ירוקה עם אגוזי לוז ובצל

שעועית ירוקה עם אגוזי לוז ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה עם אגוזי לוז ובצל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 379 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, בצל cipollini, שעועית רגילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם אגוזי לוז, מועדון 55 שעועית ירוקה, ו Haricots Verts Almondine.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מערבבים בצל וחומץ בקערה קטנה; מפזרים קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להרתיח שעועית 3 דקות עבור שעועית פריכה או 5 דקות אם אתה רוצה אותם יותר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
4
ניקוז; לצלול לתוך קערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מסננים חומץ מבצל לקערה קטנה אחרת ומקציפים בחרדל, 1/3 כוס שמן, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדלחרדל
חומץחומץ
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
לזרוק שעועית עם 2/3 של בצל, 2/3 של אגוזי לוז, ויניגרט לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
אגוזי לוזאגוזי לוז
בצלבצל
שעועיתשעועית
7
מפזרים עם אגוזי לוז הנותרים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
בצלבצל