שעועית ירוקה עם אגוזי לוז ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה עם אגוזי לוז ובצל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 379 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, בצל cipollini, שעועית רגילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם אגוזי לוז, מועדון 55 שעועית ירוקה, ו Haricots Verts Almondine.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה.
מערבבים בצל וחומץ בקערה קטנה; מפזרים קמצוץ של מלח.
להרתיח שעועית 3 דקות עבור שעועית פריכה או 5 דקות אם אתה רוצה אותם יותר רך.
ניקוז; לצלול לתוך קערה של מי קרח.
מסננים חומץ מבצל לקערה קטנה אחרת ומקציפים בחרדל, 1/3 כוס שמן, ומלח ופלפל לפי הטעם.
לזרוק שעועית עם 2/3 של בצל, 2/3 של אגוזי לוז, ויניגרט לפי הטעם.
מפזרים עם אגוזי לוז הנותרים ובצל.