שעועית ירוקה עם אגוזי פקאן מקורמלים
שעועית ירוקה עם אגוזי פקאן מקורמלים היא ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 139 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, שעועית, חצאי פקאן ופיסות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם אגוזי פקאן מקורמלים, שעועית ירוקה עם בצל קרמל ופקאנים, ו מנות בצד חג ההודיה – תירס מקורמל ושעועית ירוקה עם פקאן וגבינה כחולה.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מורחים אגוזי פקאן על מחבת גיליון מעוטר ואופים בתנור עד הזהב חיוור בפנים, על 6 עד 8 דקות. מגניב וקצוץ גס.
הכינו מסננת השקועה בקערה גדולה של מי קרח. מבשלים שעועית בסיר 6 עד 8 ליטר של מים רותחים מלוחים היטב, חשוף, עד רק מכרז, 5 עד 8 דקות. באמצעות כפית גדולה מחוררת ו/או מלקחיים, להעביר שעועית למסננת במי קרח להפסיק לבשל, ואז לנקז היטב ויבש על מגבות.
מחממים חמאה במחבת כבדה עמוקה 12 עד 14 אינץ ' (רצוי ישר צדדי) על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ולאחר מכן מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב עד הזהב החיוור, 2 עד 3 דקות.
להפחית את החום בינוני ומערבבים סוכר עד כמעט מומס, ואז לבשל פקאנים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים שעועית ירוקה, מלח כשר ופלפל, ופולי סאוטה, הופכים אותם עם מלקחיים, עד מחומם דרך, 2 עד 4 דקות.
* שעועית ניתן לקצץ 1 יום קדימה ולשמור מקורר בשקית פלסטיק sealable.אגוזים ניתן קלוי קלוי 1 יום קדימה ולשמור מקורר, מכוסה.