שעועית ירוקה עם שאלוט ואגוזי לוז
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם שאלוט, אגוזי לוז וטרגון, שעועית ירוקה קלויה עם שאלוט ואגוזי לוז, ו שעועית ירוקה קלויה שום & שאלוט עם אגוזי לוז.
הוראות
שלב 2 ליטרים מים 1 כף מלח בתנור הולנדי גדול; להביא לרתיחה.
מוסיפים שעועית ירוקה; מבשלים 3 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה, מתערבלים למעיל.
מוסיפים בצלצלים, ומטגנים במשך 3 דקות או עד חום זהוב.
מוסיפים שעועית, 1/4 מלח כפית, ופלפל; לזרוק למעיל. מבשלים 2 דקות או עד שעועית מחוממים היטב.