שעועית לבנה-And-סלט אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבן שעועית ו-אספרגוס סלט. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, צלפים, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. נסו סלט אספרגוס שעועית לבנה, סלט שעועית לבנה עם שרימפס ואספרגוס, ו אספרגוס שעועית לבנה פסטו טארט (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; לארגן אספרגוס ועגבניות מיובשות בסל קיטור על מים רותחים. מכסים ואדים 2 עד 4 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז. תניח את העגבניות בצד. לצלול אספרגוס לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ', וצינה עד מוכן לשימוש. קוצצים עגבניות.
להקציף יחד שום ו 8 מרכיבים הבאים בקערה בינונית; להוסיף אספרגוס, עגבניות, שעועית, בצל, צלפים, משליך מעיל. כיסוי וצינה 1 שעה.
מגישים תערובת אספרגוס מעל ירקות סלט; מפזרים גבינה.