שעועית לבנה Crostini עם מלפפונים חריפים
שעועית לבנה Crostini עם מלפפונים חריפים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 26 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לכם באגט עבה, חומץ יין, מלפפון אירופאיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרוסטיני שעועית לבנה, ארטישוק טרי שעועית לבנה Crostini, ו כרוב, שעועית לבנה, ופרושוטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השעועית בסיר בינוני ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מוסיפים את 2 שיני שום שלמות, ספרי קורנית עלה דפנה ומביאים לרתיחה מעל חום מתון. מכסים חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השעועית הם מכרז, על 1 1/2 שעות.
השליכי את זרעי הקורנית ואת עלה המפרץ.
מעבירים את השעועית, השום והנוזל לבישול למעבד מזון ומחית. לחץ על מחית דרך מסננת גסה לקערה. מערבבים את שמן הזית ומיץ לימון ומתבלים עם מלח שולחן ופלפל.
מורחים את פרוסות המלפפון בתבנית אפיית זכוכית גדולה. בקערה, מערבבים את השום הטחון עם חומץ, סוכר, מלח כשר ופלפל אדום מרוסק; מערבבים להמיס את הסוכר והמלח.
יוצקים את הרוטב על המלפפון ולזרוק. מקררים למשך 1 עד 2 שעות, מתהפכים מדי פעם.
ממש לפני ההגשה, להפיץ כל פרוסת טוסט עם מחית שעועית לבנה העליון עם פרוסות מלפפון. מסדרים את הקרוסטיני על מגש ומגישים.