שעועית לבנה אדומה
שעועית לבנה אדומה דורשת בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם שעועית קנליני, מלח ופלפל, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. וזה נהדר. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, סלט פארו עם דיונון, שעועית לבנה ושעועית ירוקה, ו צ'יפוטלה עוף צ' ילי לבן עם תירס ושעועית לבנה {ללא גלוטן} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, רוזמרין ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הבצל עד מתוק ורך, 8 עד 10 דקות. מערבבים את רסק העגבניות במשך 1 דקה.
מוסיפים את המניה, ואז מוסיפים את השעועית ומפחיתים את החום לנמוך. להתאים תיבול ולהפוך לקערת הגשה. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.