שעועית לבנה וחומוס חצילים קלויים לוקח בערך 33 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. זה הוא זול מאוד מתכון לאוהדים של מזון מזרחי. אם יש לכם חצילים, מיץ לימון, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 100%. מתכונים דומים: שעועית לבנה וחומוס חצילים קלויים, חומוס שעועית לבנה קלוי-שום, ו חומוס שעועית לבנה שום קלוי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס והניחו מתלה לתנור באמצע.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מניחים את החציל על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
4
מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים 20 עד 25 דקות עד להזהבה. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
בקערה של מעבד מזון, שלבו את החציל המקורר, השעועית, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, השום, 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. דופק עד שהתערובת קצוצה גס. כשהמכונה פועלת מוסיפים בהדרגה 1/3 כוס שמן זית עד שהתערובת שמנת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תוספות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
יין מבעבע ורוז מבעבע הם בחירה מצוינת לחומוס. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הלנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים של פינו נואר, עם נצנוצים של ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם דק של בועות מתמשכות. ניחוחותיו הטריים משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.