שעועית לבנה וצ'ילי הודו
שעועית לבנה וצ'ילי טורקיה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 290 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל, הודו, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו שאריות טורקיה או טחון טורקיה ופינטו שעועית לבן צ'ילי עם סיד (ללא גלוטן), הודו שעועית לבנה צ'ילי, ו הודו שעועית לבנה צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 10 דקות או עד רך וזהוב.
להוסיף אבקת צ ' ילי, שום, כמון; לטגן במשך 2 דקות.
מוסיפים אורגנו ושעועית; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. לבשל 20 דקות.
מניחים 2 כוסות של תערובת שעועית בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה. להחזיר תערובת פריד למחבת.
מוסיפים את טורקיה, ומבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, כוסברה קצוצה, מיץ ליים, מלח ופלפל, ערבוב טוב.
מקשטים עם פלחי לימון, אם תרצה.