שעועית לבנה וקנולי תירס
שעועית לבנה וקנולי תירס דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, גרעיני תירס, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו תירס קיץ ומרק שעועית לבנה, שעועית לבנה צ'ילי, עם תירס קלוי וכרוב, ו אסקרול מוקפץ, תירס וסלט שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, לשלב את החמאה, בצל, ושום מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע בראונינג, עד הבצל הוא שקוף, על 4 דקות.
מוסיפים את הקורנית ומבשלים 10 שניות כדי לשחרר את הניחוח שלה.
מוסיפים את התירס ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את השמנת 1 כפית מלח ומביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד התירס הוא רך, 4 עד 5 דקות.
במעבד מזון, לשלב 2/3 של תערובת התירס עם שעועית לבנה מחית עד חלקה. להחזיר את מחית לתערובת התירס הנותרת במחבת, או קערה, מערבבים לערבב ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. באמצעות שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ ' רגיל, או שקית zip-top פלסטיק עם פינה חתוכה, למלא את פגזי קנולי על ידי צנרת המילוי לתוך שני הקצוות של כל קליפה.
מלא את הפגזים לא יותר מ -15 דקות לפני שאתה מוכן לשרת אותם.