גשו לסופר וקנו גזר, דלעת, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק שעורה ירקות עם שעועית לבנה וכרוב, כרוב ומרק שעועית לבנה, ו מרק כרוב שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. ספריי גיליון אפייה עם תרסיס שמן. מסדרים גזר, עגבניות, בצל, סקווש ושום על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
2
טפטוף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים מלח ופלפל. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים עד שהירקות חומים ועדינים, ערבוב מדי פעם, כ -45 דקות.
יוצקים 1/2 מרק כוס על תבנית אפייה; לגרד את כל חתיכות משחי.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר מרק ירקות מחית לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים 5 1/2 מרק כוסות, כרוב, טימין עלה דפנה לסיר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים שנחשפו עד כרוב הוא רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים שעועית וגזר שמור ודלעת למרק. מבשלים 8 דקות כדי למזג טעמים, הוספת מרק יותר מרק דק במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל. השליכו עלי טימין ועלי דפנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו להרתיח לפני ההגשה.)