שעועית לבנה לבישול איטי עם עגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לאט בישול שעועית לבנה עם עגבניות מיובשות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 1523 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך עגבניות מיובשות בשמן זית, שעועית צפונית גדולה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, מינסטרונה עם עגבניות מיובשות ושעועית לבנה, ו שוק כבש W / שעועית לבנה ועגבניות מיובשות.
הוראות
מערבבים את כל החומרים יחד למעט עגבניות וזיתים ב 3 1/2-ל 6 ליטר סיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 4 עד 5 שעות או עד שעועית מכרז.
מערבבים עגבניות וזיתים. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. עבור בישול איטי עם רק בסיס מחומם, בצע את כיווני היצרנים עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.