שעועית לבנה מטוגנת עם צ'ארד
שעועית לבנה מטוגנת עם מטלית היא ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ יין, צ'ארד שוויצרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית מנגולד שוויצרי מטוגן וקנליני, ניוקי מחבת עם Chard & שעועית לבנה, ו Chard שוויצרי עם שעועית לבנה ודמעות של איוב (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הקצוות מן הגבעולים סלק להשליך.
חותכים את הגבעולים בבסיס העלים וחותכים לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'; מניחים בקערה קטנה ומניחים בצד. לערום את העלים ולחתוך אותם לחתיכות בגודל ביס; להפריש.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את גבעולי סלק שמורים, בצל ושום ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו, על 8 דקות.
מוסיפים את עלי סלק, שעועית, מרק ומלח נמדד. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העלים נבולים ואת התערובת הגיעה לרתיחה. המשך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד chard הוא רך ואת המרק התעבה מעט, כ 5 דקות יותר.
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה והחומץ. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.