שעועית לבנה שמנת ומרק צ'וריסו
שעועית לבנה שמנת ומרק צ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך עלה דפנה, גזר, קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק שעועית לבנה שמנת, ברוקולי שמנת-מרק שעועית לבנה, ו שעועית לבנה שמנת ומרק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית בסיר גדול כבד.
הוסף מספיק מים למחבת כדי לכסות שעועית על ידי 4 אינץ'.
תן לשעועית להיספג בטמפרטורת החדר.
מסננים ושוטפים את השעועית; לחזור לאותו סיר.
להוסיף 8 כוסות מים, 1 כף שמן, שן שום ניפוץ, רוזמרין, עלה דפנה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי חלקי, ומבשלים עד שעועית הם רק במכרז, 1 עד 11/2 שעות. מתבלים לפי הטעם במלח. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. מגניב מעט, לכסות, וצינה.)
מסננים שעועית, שומר נוזל בישול. להשליך רוזמרין sprig ו עלה דפנה.
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד ירקות מתחילים לרכך, כ -10 דקות.
להוסיף שום קצוץ 1 כפית טימין; sauté 2 דקות.
הוסף 2 כוסות שמורות שעועית בישול נוזלי, 4 כוסות מרק עוף, שעועית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשלים שנחשפו עד שהירקות רכים, כ -25 דקות. מרק מגניב 10 דקות. בינתיים, צ ' וריסו sauté במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך, לשבור גושים עם גב של כף, על 5 דקות.
להעביר צ ' וריסו מגבות נייר לניקוז.
באמצעות כף מחוררת, להסיר 1 1/2 כוסות שעועית תערובת מן המרק; מילואים. עבודה בקבוצות, פירה נשאר מרק בבלנדר עד חלקה. תחזיר מחית לחשיש. מערבבים בתערובת שעועית מלאה שמורה, נשאר 1 1/2 כפיות טימין, צ ' וריסו, ושמנת. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור. לכסות ולשמור מקורר.) Rewarm מרק על חום בינוני, דליל עם יותר מרק אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים מרק בין קערות ומגישים.