שעועית לימה ענקית עם עגבניות מבושלות ופסטו אורגנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית לימה ענקית עם עגבניות מבושל אורגנו פסטו. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח כשר, שמן זית, שן שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: שעועית לימה בייבי מבושל, שעועית לימה ענקית עם פלפלים קלויים, ו שעועית לימה עם עגבניות ושמיר.
הוראות
בסיר גדול, לכסות את שעועית לימה עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הלימות הם רק מכרז אבל עדיין אל דנטה, על 2 1/2 שעות; להוסיף מים לפי הצורך כדי לשמור על הלימות מכוסות על ידי 2 אינץ'. מתבלים את הלימות במלח ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 5 דקות.
מסננים את הלימות, שומר 1 1/2 כוסות של נוזל הבישול.
בסיר בינוני, מחממים 3 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את העגבניות, אורגנו ואת שעועית שמורות בישול נוזלי ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב צמצם 1 1/2 כוסות, על 1 שעה. מתבלים את רוטב העגבניות במלח.
במעבד מזון מיני, לשלב את שמן הזית עם אורגנו, פטרוזיליה ושום דופק מחית גס. מתבלים את הפסטו האורגני במלח.
בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ', מערבבים את הלימות עם רוטב העגבניות ומפזרים את גבינת הפטה למעלה.
אופים בשליש העליון של התנור במשך כ 40 דקות, עד השעועית מבעבעת והגבינה מושחמת.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד קלוי, על 3 דקות. מתבלים במלח.
למעלה את השעועית עם פירורי הלחם, מנה עם פסטו אורגנו ומגישים.