שעועית מחרוזת & סלט ארוגולה
שעועית מחרוזת & סלט ארוגולה הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום ו / או שעועית ירוקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית, ארוגולה וסלט פסטה, סלט שעועית מחרוזת, ו שעועית מחרוזת וסלט תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
בקערה גדולה, לזרוק את השעועית הירוקה עם שמן זית ושום.
תן את השעועית לנוח במשך 10 דקות בערך, ואז למקם את השעועית על ריבוע גדול של רדיד אלומיניום כבד חובה. מקפלים את נייר הכסף על השעועית ומקפלים את הקצוות של רדיד פעמיים.
מניחים את חבילת רדיד על הגריל, צד התפר למעלה, גריל במשך 25 עד 30 דקות.
תן את השעועית להתקרר במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשלב אותם בקערה מרווחת עם ארוגולה, גרידת לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם, זורק עד ארוגולה הוא נבול, 2 עד 3 דקות.
מתוך הספר צלייה בסגנון טבעוני: 125 מתכונים ירו למעלה להפוך כל ביס לתוך ברביקיו בחצר האחורית על ידי ג ' ון Schlimm. Reprinted by order with Da Capo Lifelong, a member of The Perseus Books Group. זכויות יוצרים © 2012.