שעועית מטוגנת
שעועית מטוגנת מחדש דורשת בערך 19 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שום, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: שעועית בישול איטית למקפיא aka שעועית מטוגנת מחדש ללא מילוי, שעועית מטוגנת, ו שעועית מטוגנת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מכרז, על 3 דקות. מערבבים את השום ואת אבקת צ ' ילי ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים את השעועית ואת מרק עוף ומבשלים עד השעועית הם התחממו, על 5 דקות. מחית את השעועית בגסות עם גב כף עץ, הוספת מרק עוף יותר להרטיב, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים בכוסברה.