קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו)

שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו)
שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו) עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 332 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, כנף הודו, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: שעועית מטוגנת: פריג'ולס רפריטוס, פריג'ולס רפריטוס (שעועית מטוגנת), ו פריג'ולס מולידוס (שעועית מטוגנת).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים אך לא משחימים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השעועית, הוק חזיר וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
4
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ'. זורקים פנימה את עלי הדפנה ומביאים את המים לרתיחה, ואז מכוונים את האש כך שהיא תרתח בעדינות. מבשלים את השעועית עד שהם רכים, כ -2 שעות. לפקוח עין על השעועית; הם תמיד צריכים להיות מכוסים בנוזל. כאשר הנוזל פוגש את רמת השעועית, הדף אותו עם מים קרים. לקראת סוף הבישול, הקלו על הנוזל שתוסיפו; המטרה היא שהשעועית בקושי מכוסה בנוזל עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מסננים את השעועית, שומרים את הנוזל. מחק את כנף ההודו או את חזיר החזיר ואת עלי הדפנה. (השאירו את הכוסברה עם השעועית.)
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
6
מכניסים את תערובת השעועית למעבד מזון ומעבדים, מוסיפים בהדרגה מספיק מהנוזל השמור, עד שהשעועית היא עקביות של פירה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. תל את השעועית על מגש ומקשטים עם צ ' יפס טורטיה ופרוסות צנון, אם משתמשים. (ניתן להכין את השעועית עד 30 דקות מראש. מחזירים את השעועית לסיר ושומרים על חום נמוך מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים