שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו)
שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו) עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 332 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, כנף הודו, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: שעועית מטוגנת: פריג'ולס רפריטוס, פריג'ולס רפריטוס (שעועית מטוגנת), ו פריג'ולס מולידוס (שעועית מטוגנת).
הוראות
מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה בסיר בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים אך לא משחימים, כ -4 דקות.
מוסיפים את השעועית, הוק חזיר וכוסברה.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ'. זורקים פנימה את עלי הדפנה ומביאים את המים לרתיחה, ואז מכוונים את האש כך שהיא תרתח בעדינות. מבשלים את השעועית עד שהם רכים, כ -2 שעות. לפקוח עין על השעועית; הם תמיד צריכים להיות מכוסים בנוזל. כאשר הנוזל פוגש את רמת השעועית, הדף אותו עם מים קרים. לקראת סוף הבישול, הקלו על הנוזל שתוסיפו; המטרה היא שהשעועית בקושי מכוסה בנוזל עד שהם רכים.
מסננים את השעועית, שומרים את הנוזל. מחק את כנף ההודו או את חזיר החזיר ואת עלי הדפנה. (השאירו את הכוסברה עם השעועית.)
מכניסים את תערובת השעועית למעבד מזון ומעבדים, מוסיפים בהדרגה מספיק מהנוזל השמור, עד שהשעועית היא עקביות של פירה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. תל את השעועית על מגש ומקשטים עם צ ' יפס טורטיה ופרוסות צנון, אם משתמשים. (ניתן להכין את השעועית עד 30 דקות מראש. מחזירים את השעועית לסיר ושומרים על חום נמוך מאוד.)