קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו)

שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו)
שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו) עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 332 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, כנף הודו, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: שעועית מטוגנת: פריג'ולס רפריטוס, פריג'ולס רפריטוס (שעועית מטוגנת), ו פריג'ולס מולידוס (שעועית מטוגנת).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים אך לא משחימים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השעועית, הוק חזיר וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ'. זורקים פנימה את עלי הדפנה ומביאים את המים לרתיחה, ואז מכוונים את האש כך שהיא תרתח בעדינות. מבשלים את השעועית עד שהם רכים, כ -2 שעות. לפקוח עין על השעועית; הם תמיד צריכים להיות מכוסים בנוזל. כאשר הנוזל פוגש את רמת השעועית, הדף אותו עם מים קרים. לקראת סוף הבישול, הקלו על הנוזל שתוסיפו; המטרה היא שהשעועית בקושי מכוסה בנוזל עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסננים את השעועית, שומרים את הנוזל. מחק את כנף ההודו או את חזיר החזיר ואת עלי הדפנה. (השאירו את הכוסברה עם השעועית.)
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
מכניסים את תערובת השעועית למעבד מזון ומעבדים, מוסיפים בהדרגה מספיק מהנוזל השמור, עד שהשעועית היא עקביות של פירה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. תל את השעועית על מגש ומקשטים עם צ ' יפס טורטיה ופרוסות צנון, אם משתמשים. (ניתן להכין את השעועית עד 30 דקות מראש. מחזירים את השעועית לסיר ושומרים על חום נמוך מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף