שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו)
שעועית מטוגנת בסגנון חדש (פריג'ולס רפריטוס אסטילו נואבו) עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 332 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, כנף הודו, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: שעועית מטוגנת: פריג'ולס רפריטוס, פריג'ולס רפריטוס (שעועית מטוגנת), ו פריג'ולס מולידוס (שעועית מטוגנת).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים אך לא משחימים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השעועית, הוק חזיר וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ'. זורקים פנימה את עלי הדפנה ומביאים את המים לרתיחה, ואז מכוונים את האש כך שהיא תרתח בעדינות. מבשלים את השעועית עד שהם רכים, כ -2 שעות. לפקוח עין על השעועית; הם תמיד צריכים להיות מכוסים בנוזל. כאשר הנוזל פוגש את רמת השעועית, הדף אותו עם מים קרים. לקראת סוף הבישול, הקלו על הנוזל שתוסיפו; המטרה היא שהשעועית בקושי מכוסה בנוזל עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסננים את השעועית, שומרים את הנוזל. מחק את כנף ההודו או את חזיר החזיר ואת עלי הדפנה. (השאירו את הכוסברה עם השעועית.)
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
מכניסים את תערובת השעועית למעבד מזון ומעבדים, מוסיפים בהדרגה מספיק מהנוזל השמור, עד שהשעועית היא עקביות של פירה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. תל את השעועית על מגש ומקשטים עם צ ' יפס טורטיה ופרוסות צנון, אם משתמשים. (ניתן להכין את השעועית עד 30 דקות מראש. מחזירים את השעועית לסיר ושומרים על חום נמוך מאוד.)