שעועית מטוגנת ללא מילוי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 54 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. לך לחנות ותביא בצל, כמון טחון, שעועית פינטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: שעועית בישול איטית למקפיא aka שעועית מטוגנת מחדש ללא מילוי, (לא) שעועית מטוגנת, ו מטבל שעועית מטוגנת.
הוראות
1
מניחים את הבצל, שעועית שטופה, חלפיניו, שום, מלח, פלפל, וכמון לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
יוצקים את המים ומערבבים לשלב. מבשלים על גבוה במשך 8 שעות, הוספת מים נוספים לפי הצורך. הערה: אם יותר מ 1 כוס מים התאדה במהלך הבישול, אז הטמפרטורה גבוהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
ברגע שהפולים מבושלים, מסננים אותם, ושומרים את הנוזל. מחית את השעועית עם מחית תפוחי אדמה, הוספת המים השמורים לפי הצורך כדי להשיג עקביות הרצוי.