שעועית מעורבת עם ויניגרט הויסין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית מעורבת עם ויניגרט הויסין. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. אם יש לך פלפל, garbanzos, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט מעורבב עם ויניגרט הויסין ועוף פריך Panko, סלמון מנגל הויסין עם ויניגרט אסייתי, ו סטייק + סלט אפונה ווסאבי עם ויניגרט הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף שעועית ירוקה לקצץ את קצות גזע; לחתוך שעועית לאורכים 3 אינץ'. לשטוף, גזע, פלפל זרע; לחתוך לאורכו לרסיסים דקים על 3 אינץ ' ארוך.
הגדר מחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף שעועית ירוקה 3 כפות מים; לכסות ולבשל עד שעועית הם ירוק בהיר, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים 1 כפית שמן שומשום, פלפל ושום; מערבבים עד פלפל מתחיל לרכך, על 2 דקות.
מוסיפים חומוס, שעועית לבנה, בצל ירוק, ויניגרט הויסין. מערבבים עד garbanzos ושעועית לבנה חמים, על 2 דקות. מערבבים הנותרים 2 כפיות שמן שומשום.
יוצקים לתוך קערת הגשה ומפזרים כוסברה.
ויניגרט הויסין. במעבד מזון או בלנדר, מערבולת 1/3 כוס חומץ אורז, 1 1/2 כפות רוטב הויסין, 1 1/2 כפות מים, ו 2 כפיות קצוץ ג ' ינג ' ר טרי עד חלקה. עושה על 1/2 כוס.