שעועית מקסיקנית ואורז
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 55%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: שעועית מקסיקנית ואורז, אורז מקסיקני ושעועית, ו אורז ושעועית מקסיקניים.
הוראות
מחממים את השמן בסיר של 6 ליטר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את האורז, הבצל והפלפל ומבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מערבבים פנימה את המרק ורסק העגבניות ומחממים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהאורז רך. מערבבים פנימה את השעועית והכוסברה, אם רוצים, ומבשלים עד שהתערובת חמה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סונומה קשת פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.