קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 10 דק.
מנות17
ציון בריאות37
מגזין

שעועית מקסיקנית מבשלת לאט

שעועית מקסיקנית מבשלת לאט
המתכון איטי בישול שעועית מקסיקנית מוכן בעוד כ-7 שעות זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו בישול איטי שעועית מקסיקנית ואורז עם בשר חזיר, בישול איטי בשר מקסיקני עם Creman סיד שעועית פינטו, ו 365 ימים של בישול איטי: עבור סירים איטיים גביני Unstuffed פגזים מקסיקניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי 4 ליטר, שעועית חום ומים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
שעועית ניקוז. ב 3-4 ליטר סיר איטי, לערבב שעועית ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 7 שעות. שעועית תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.