המתכון איטי בישול שעועית מקסיקנית מוכן בעוד כ-7 שעות זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו בישול איטי שעועית מקסיקנית ואורז עם בשר חזיר, בישול איטי בשר מקסיקני עם Creman סיד שעועית פינטו, ו 365 ימים של בישול איטי: עבור סירים איטיים גביני Unstuffed פגזים מקסיקניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי 4 ליטר, שעועית חום ומים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
שעועית ניקוז. ב 3-4 ליטר סיר איטי, לערבב שעועית ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 7 שעות. שעועית תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.