קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית מקסיקנית עוטפת

שעועית מקסיקנית עוטפת
אם יש לך אבקת צ'ילי, טורטיות קמח, גבינת מונטריי ג' ק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שעועית מקסיקנית עוטפת, טורטייה שעועית מקסיקנית עוטפת, ו עוף מקסיקני עוטפת.

הוראות

1
בסיר 1 ליטר, מערבבים שעועית, סלסה ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
שעועיתשעועית
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום מעל חום בינוני כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם.
3
כפית על תערובת שעועית 1/4 כוס על מרכז כל טורטייה; להפיץ מעט. למעלה עם חסה, גבינה ועגבניות. מקפלים מעל הצדדים של טורטיות. אם תרצה, לשרת עם סלסה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.