שעועית סינית מוקפצת ארוכה מתובלת עם בוטנים
שעועית סינית מוקפצת ארוכה מתובלת עם בוטנים עשויה להיות רק את סינית מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שעועית ארוכה, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שעועית סינית מוקפצת ארוכה, חזיר מטוגן עם שעועית ארוכה, ו ברוקולי חריף מוקפץ ובוטנים.
הוראות
מבשלים שעועית לא נגועה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד רק במכרז, 3-5 דקות.
מעבירים עם מלקחיים לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז במסננת להתייבש עם מגבות נייר. שעועית לקצץ לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ'.
בינתיים, בוטנים הדופק במעבד מזון עד כמחצית בוטנים הם הקרקע דק והשאר הם חתיכות גדולות מאוד (לא לטחון כדי להדביק).
מערבבים יחד רוטב סויה, צ ' ילי ומלח בקערה קטנה.
חום ווק על חום גבוה עד שחבית מים נופלת על משטח הבישול מתאדה מיד.
מוסיפים שמן, מתערבלים לווק מעיל, ואז מוסיפים שום ומערבבים עד השום מתחיל להפוך זהב חיוור, על 5 שניות.
מוסיפים בוטנים, ומטגנים מוקפצים עד שכל התערובת היא זהובה, כ -30 שניות.
מוסיפים שעועית, ומטגנים עד חם מצופה היטב, על 2 דקות.
הסר ווק מחום, ולאחר מכן מערבבים בתערובת רוטב סויה ושאלות, ערבוב עד שאלוט נבלה.
טפטוף במיץ ליים ועונה עם מלח, ולאחר מכן להעביר לקערה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
** זמין ב kalustyans.com.
* שעועית יכול להיות מבושל, סחוט, וטפחת יבש 3 שעות קדימה.* אם אין לך ווק, שעועית יכולה להיות מבושלת במחבת כבדה 12 אינץ'. (הם יחסרו טעם מעושן.)