שעועית - עוגת דה-וניז עם ענבים
מתכונים דומים: עוגת חלב עם אוכמניות וקטניות-de-venise, עוגת חלב עם אוכמניות וקטניות-De-Venise, ו עוגת שמן זית עם ענבים אדומים.
הוראות
מברשת 10 אינץ ' קוטר המחבת springform עם שמן זית. שורה תחתונה של מחבת עם קלף; מברשת קלף עם שמן זית.
לנפות קמח הבא 3 מרכיבים לתוך קערה.
להקציף 3/4 כוס סוכר, 6 כפות חמאה 3 כפות שמן בקערה גדולה עד חלקה.
להקציף ביצים, הן קליפות ווניל.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם יין 3 תוספות כל, לטאטא רק עד חלקה לאחר כל תוספת.
העברת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון.
אופים עוגה עד למעלה מוגדר, על 20 דקות. נקודה העליון של עוגה עם 2 כפות חמאה; מפזרים 2 כפות סוכר מעל.
אופים עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 20 דקות יותר. מגניב במחבת על מתלה 20 דקות. שחרר צדדים מחבת.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים
3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטורים2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)11 קילו קישואים,קליפת לימון מגוררת3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה11 קילו קישואים,קליפת תפוז מגוררת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקענבים אדומים ללא זרעים11 קילו קישואים,(צינור גדול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוק8(חוֹרֶף)(1 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBeumes-de-Venise או יין מוסקט אחר