אם יש לכם שעועית פינטו, צ'ילי אנהיים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שעועית פינטו מקסיקנית, שעועית פינטו מקסיקנית מאפס (1 סיר), ו חזיר מקסיקני & שעועית פינטו.
הוראות
1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לשלב עגבניות, בצל, צ ' ילי ושום. מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא מעט השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שעועית. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חם, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תוספות, אופציונלי
3
יוצקים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.