שעועית צרפתית זעירה עם נקניק מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל שעועית צרפתית זעירה עם נקניק מעושן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. אם יש לכם שאלוט, שמן canolan, זרעי סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה די גרוע. נסו שעועית אפויה עם נקניק מעושן, נקניק מעושן צלוי ושעועית לימה, ו שעועית אדומה ואורז עם נקניק הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף נקניק; לטגן 5 דקות או עד השחמה.
הסר מהמחבת, ומניח בבישול איטי חשמלי.
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
להוסיף שאלוט ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שעועית, תערובת שאלוט, מים ושאר החומרים לבישול איטי. מכסים ומבשלים על 8 שעות גבוהות או עד שעועית מכרז.