קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 22 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

שעועית קאובוי

שעועית קאובוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית קאובוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, שום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 22 דקות. נסו שעועית קאובוי, שעועית קאובוי, ו שעועית קאובוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול, להביא את השעועית ספוג, חזיר הוק, עלה דפנה, שום, jalapeno, ו 5 כוסות מים לרתיחה מעל חום גבוה. מכסים את המחבת, להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך 2 שעות או עד שעועית מכרז. אם השעועית סופגת יותר מדי מים, מוסיפים 1 כוס מים לאחר 1 שעה וממשיכים לבשל (תערובת שעועית צריכה להישאר רכה בזמן הבישול). כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל ומבשלים כ 3 דקות או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מעבירים תערובת בייקון ובצל לסיר עם השעועית. נקה את המחבת. באותו פאן קוק צ ' וריסו מעל חום בינוני עד פריך, על 1 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את צ ' וריסו ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הוסף את השעועית. מתבלים קלות במלח, במידת הצורך. מערבבים את השעועית מעל חום בינוני גבוה עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר את עלה הדפנה ואת משכן החזיר ולהשליך. מצקת לתוך קערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
8
הערה של קוק: במקום להשרות את השעועית, אתה יכול להשתמש 3 (15 אונקיות) פחיות שטוף שעועית פינטו סחוט. המשך כמפורט לעיל אבל להפחית את זמן הבישול עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי