שעועית קאובוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית קאובוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, שום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 22 דקות. נסו שעועית קאובוי, שעועית קאובוי, ו שעועית קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, להביא את השעועית ספוג, חזיר הוק, עלה דפנה, שום, jalapeno, ו 5 כוסות מים לרתיחה מעל חום גבוה. מכסים את המחבת, להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך 2 שעות או עד שעועית מכרז. אם השעועית סופגת יותר מדי מים, מוסיפים 1 כוס מים לאחר 1 שעה וממשיכים לבשל (תערובת שעועית צריכה להישאר רכה בזמן הבישול). כבה את החימום.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט פריך, על 10 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים כ 3 דקות או עד שקוף.
מעבירים תערובת בייקון ובצל לסיר עם השעועית. נקה את המחבת. באותו פאן קוק צ ' וריסו מעל חום בינוני עד פריך, על 1 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את צ ' וריסו ולנקז על מגבות נייר.
הוסף את השעועית. מתבלים קלות במלח, במידת הצורך. מערבבים את השעועית מעל חום בינוני גבוה עד מחומם דרך.
הסר את עלה הדפנה ואת משכן החזיר ולהשליך. מצקת לתוך קערות ומגישים.
הערה של קוק: במקום להשרות את השעועית, אתה יכול להשתמש 3 (15 אונקיות) פחיות שטוף שעועית פינטו סחוט. המשך כמפורט לעיל אבל להפחית את זמן הבישול עד 1 שעה.