שעועית קאובוי
שעועית קאובוי עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 25 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו בצל, צ'אק הקרקע, ג' לפנוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו שעועית קאובוי, שעועית קאובוי, ו שעועית קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, משחימים את הצ 'אק הטחון ומתבלים אותו במלח, פלפל ואבקת צ' ילי.
מוציאים את הבשר ומסננים את כל כף השומן למעט 1. מבשלים את הבצל והפלפלים בשומן שנותר עד שהם רכים. מחזירים את הבשר לתבנית ומוסיפים את השעועית, הסוכר החום, רוטב הברביקיו והג ' לפנוס. כשהכל משולב והסוכר נמס, יוצקים אותו לתבנית אפייה גדולה ואופים 45 דקות.