שעועית קלויה ארוכה עם חמאת עשבי תיבול
שעועית קלויה ארוכה עם חמאת עשבי תיבול עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 249 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שעועית רגילה, מיץ לימון, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו חציל חריף, שעועית ארוכה ועגבניות שרי עם בוטנים קלויים, שעועית סינית מזוגגת ארוכה (או שעועית ירוקה), ו שעועית ירוקה עם חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת שום לקצוץ דק.
מוסיפים חמאה, חרדל, פטרוזיליה, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל; מערבלים עד מעורבב היטב.
בינתיים, מרתיחים רבע שעועית בכל פעם בסיר גדול של מים עד בקושי רך, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, מיד להעביר שעועית למי קרח ולתת מגניב, ולאחר מכן להעביר מסננת לנקז.
מטאטא Preheat עם 1 rack 5 עד 6 ב. מחום ומדף אחר מתחתיו. שעועית כתם יבש, ולאחר מכן לארגן לאורכו ב 2 מחבתות אפייה rimmed. שעועית מנוקדת בכל מחבת עם רבע חמאה.
לבשל שעועית בתנור 1 דקה. לזרוק מעיל עם חמאה להחליף עמדות של מחבתות. מבשלים עד שעועית העליון הם שלפוחיות חום מנומר, 4 עד 9 דקות.
הסר את המחבת העליונה מהתנור, ואז לטגן את המחבת השנייה באותו אופן.
מעבירים שעועית למגש ומפזרים מלח ים גס.
מגישים עם שאר החמאה אם אתה רוצה.
הפוך קדימה: להכין מתכון דרך שלב 2; חמאת צינה שעועית אטום עד 1 יום.