המתכון שעועית רחבה & ריזוטו בייקון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-23 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 944 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, שן שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז ריזוטו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בישול נועז ריזוטו מתוק: פודינג אורז עם דובדבנים עלומים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו צ'וריסו & risotto שעועית רחבה, ריזוטו שמנת עם שעועית רחבה, בייקון פריך ומרווה, ו ריזוטו עם אפונה & שעועית רחבה (מתכונים דומים).
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.