זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם כוסברה טחון, פלחי לימון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. נסו שעועית שחורה ואורז עם עוף וסלסה תפוחים, אורז סלסה עם שעועית שחורה ותירס, ו עוף סלסה ושעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב תפוח, 1/4 כוס כוס כוס כוס כוסברה, 2 כפות, ו 1 כפית מיץ ליים בקערה קטנה;לזרוק מעיל. תניח בצד את סלסת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים בצל שנותר, פלפל, ושמן במחבת גדולה. מבשלים מעל mediumheat, ערבוב לעתים קרובות, עד לחלוטיןתיקון, 6-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שום ו next3 מרכיבים; מערבבים כל הזמן במשך 2 דקות.מערבבים במרק ושעועית; מביאים לרתיחה.להפחית את החום בינוני; מבשלים בזריזות, מועך חלק השעועית עם הגב של כף ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב isthickened, 8-10 דקות. מתבלים במלח, פלפל ועוד מיץ ליים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מחלקים אורז ושעועית בין צלחות. למעלה עם עוף וסלסה תפוחים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.