שעועית שחורה וטמאלה בטטה עם רוטב Tomatillo
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו צ'יפוטלה בטטה, תרד וטמאלה שעועית שחורה, שעועית שחורה Tostados עם רוטב Tomatillo קלוי, ו בטטה, פינטו ואנצ'ילדות שעועית שחורה עם רוטב צ' דר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קליפות תירס בקערה גדולה; מכסים במים. קליפות משקל למטה עם פחית; להשרות 30 דקות.
כדי להכין מילוי, פירס תפוחי אדמה עם מזלג; לעטוף בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז. לקלף תפוחי אדמה; מחית.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 בצל כוס; לטגן 4 דקות.
להוסיף 1 כפית כמון וקינמון; לטגן 30 שניות.
מוסיפים שעועית וצ ' ילי ירוק; לטגן 2 דקות.
מערבבים תפוחי אדמה, תערובת שעועית, גבינה וכוסברה קצוצה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
כדי להכין בצק מאסה, לשלב מרק 2 כוסות תירס בבלנדר; תהליך עד חלקה.
כף קלה masa harina לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב מאסה קרינה, אבקת אפייה, ומלח.
מוסיפים תערובת מרק וחמאה לתערובת מאסה; מערבבים עד לקבלת בצק רך. כיסוי.
כדי להכין רוטב, לחמם 2 כפיות שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 בצל כוס, jalapeo, ושום; קצוץ 2 דקות.
מוסיפים tomatillos ו 5 מרכיבים הבאים (דרך 1/4 כפית מלח); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. מגניב במקצת.
מניחים תערובת tomatillo ועלים כוסברה בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
כדי להרכיב, עבודה עם קליפה 1 בכל פעם, מקום 3 כפות בצק מאסה במרכז קליפה על 1/2 אינץ 'מלמעלה, ולחץ על הבצק לתוך מלבן 4 x 3 אינץ'. כפית 2 כפות תערובת שעועית למטה 1 צד של בצק. מקפלים קליפה מעל tamale, כדי להיות בטוח כדי לכסות את המילוי עם בצק; לקפל מעל 1 יותר זמן. מקפלים את הקצה התחתון של קליפה תחת.
מניחים את הטמלה, בצד התפר למטה, על המדף של מחבת מטלית מרופדת במגבת לחה. חזור על ההליך עם קליפות שנותרו, בצק, תערובת שעועית. מכסים tamales מלא עם עוד מגבת לחה.
יוצקים 2 כוסות מים חמים בתחתית מחבת broiler; למעלה עם מתלה מוכן.
קיטור ב 450 במשך 1 שעה, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על עומק של כ 1/2 אינץ'.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.