קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

שעועית שחורה וסלט תירס-סלט מקסיקני חריף / צלחת בצד

שעועית שחורה וסלט תירס-סלט מקסיקני חריף / צלחת בצד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שעועית שחורה וסלט תירס - סלט מקסיקני פיקנטי/מנות ראשונות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם שמן זית, תירס אוזניים על קלח, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלט תירס & שעועית שחורה מקסיקני, תירס קלוי חריף & סלט שעועית שחורה, ו בוריטו שעועית שחורה מילוי או מנות ראשונות (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."