שעועית שחורה וסלסה קלויה תירס יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך עגבניות שזיף, כמון טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שעועית שחורה וסלסה תירס קלוי אש, ארוחת ערב: שעועית שחורה וסלסת תירס קלויה, ו שעועית שחורה קלה, לוהטת, תירס קלוי וסלסה Jicama (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל תירס לפי ההוראות של התיק; מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב מרכיבים שנותרו למעט שבבי טורטייה. מערבבים תירס; לערבב היטב. כיסוי; מקררים 1 שעה כדי לערבב טעמים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.