שעועית שחורה לבישול איטי
שעועית שחורה מתבשלת לאט יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חזיר, שיני שום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו שעועית שחורה לבישול איטי, איך: שעועית שחורה לבישול איטי, ו שעועית שחורה לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולמיין שעועית על פי הוראות החבילה.
מניחים שעועית ב6-qt. בישול איטי.
הוסף מים 2 אינץ ' מעל שעועית; תן להשרות 8 שעות.
לנקז ולשטוף. להחזיר שעועית לבישול איטי.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות. טפטוף במחבת. בייקון קראמבל; להוסיף לבישול איטי.
בצל מטוגן, סלרי ושום בטפטופים חמים 7 עד 8 דקות או עד למכרז. להפחית את החום בינוני, ומערבבים חזיר, כמון, פלפלים טחונים. Saut 5 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים ב 1/2 מרק עוף כוס, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת; להוסיף תערובת לבישול איטי. מערבבים במרק עוף שנותר ומים כוס 1.
מכסים ומבשלים על 5 שעות גבוהות או 8 שעות נמוכות או עד שעועית מכרז.