קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שעועית שחורה מטוגנת מחדש

שעועית שחורה מטוגנת מחדש
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, שעועית שחורה מטוגנת מחדש עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. אם יש לך שעועית שחורה, טורטיות תירס, אבקת צ'יפוטלה צ' ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2285 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שעועית שחורה מטוגנת מחדש, שעועית שחורה מטוגנת מחדש, ו שעועית שחורה מטוגנת מחדש.

הוראות

1
מניחים שעועית שחורה יבשה בקערה ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את השעועית בשני סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בוא נשב למשך הלילה.
3
לחלופין, אם אין לך זמן להשרות את השעועית בן לילה, מניחים את השעועית היבשה בקערה גדולה ושופכים מים רותחים על השעועית, מכסים את השעועית לפחות בסנטימטר מים, ונותנים לשבת שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הערה, אם השעועית היבשה שלך הם קצת ישנים, או אם יש לך סיבה להאמין כי הם יהיו קשים לבשל (שעועית מאוחסנת באקלים חם או לח יכול להיות קשה), אתה יכול להוסיף קצת מלח למים (1 1/2 כפיות מלח 2 ליטרים של מים) אשר בשלב זה יעזור השעועית לרכך כאשר הם מבשלים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
Sauté כמון, בצל, שום: 
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מחממים כף שמן זית בסיר עבה-תחתית גדול (הסיר שבו תשתמש כדי לבשל את השעועית) בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
תוסיף את הכמון. לאחר הכמון הוא רוחש, להוסיף את הבצל הקצוץ. מבשלים במשך 5 דקות בערך, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
9
מוסיפים שעועית מנוקזת ומים, מבשלים 2 שעות: לאחר השעועית ספוגה, הם היו צריכים להתרחב במידה ניכרת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
מסננים את הנוזל השריית.
11
מוסיפים את השעועית מנוקזת ו 2 ליטרים של מים לבצל. להביא לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר ומורידים את החום כדי לשמור על רתיחה. מבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מוסיפים מלח וכוסברה, מבשלים 30 דקות יותר: לאחר השעועית הבשלה במשך 2 שעות, מוסיפים 2 כפיות מלח (אם המלחת את המים השריית בשלב 1, ואז לטעום ראשון, ורק להוסיף כפית או כל כך יותר מלח אם אתה חושב שזה צריך את זה).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
13
הוסף 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
14
תן לבשל חשפה במשך חצי שעה נוספת, או עד השעועית הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את אבקת הצ 'יפוטלה, אבקת צ' ילי וכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
3
לאחר התבלינים הם רוחשים, מוסיפים את הבצל הלבן קצוץ ומבשלים עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבןבצל לבן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים שעועית, ואז מחית: 
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
מוסיפים את השעועית השחורה המבושלת (והנוזל מן הסיר) למחבת. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית במחבת.  
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
תן להם לבשל 3 עד 4 דקות יותר.
8
אם השעועית קצת רכה לטעמך, תן להם לבשל יותר. אם עבה מדי או יבש, להוסיף יותר מים. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
מקשטים עם בצל ירוק קצוץ, כוסברה טרייה, וקוטיג ' ה מתפוררת או גבינת פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2
מגישים עם טורטייה צ ' יפס או תירס או טורטיות קמח (תירס אם אתה ללא גלוטן). נהדר בטאקו או בוריטוס, או לטבילה, או בצד עם סטייק.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים