שעועית שחורה מטוגנת מחדש
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, שעועית שחורה מטוגנת מחדש עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. אם יש לך שעועית שחורה, טורטיות תירס, אבקת צ'יפוטלה צ' ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2285 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שעועית שחורה מטוגנת מחדש, שעועית שחורה מטוגנת מחדש, ו שעועית שחורה מטוגנת מחדש.
הוראות
מניחים שעועית שחורה יבשה בקערה ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את השעועית בשני סנטימטרים.
לחלופין, אם אין לך זמן להשרות את השעועית בן לילה, מניחים את השעועית היבשה בקערה גדולה ושופכים מים רותחים על השעועית, מכסים את השעועית לפחות בסנטימטר מים, ונותנים לשבת שעה אחת.
הערה, אם השעועית היבשה שלך הם קצת ישנים, או אם יש לך סיבה להאמין כי הם יהיו קשים לבשל (שעועית מאוחסנת באקלים חם או לח יכול להיות קשה), אתה יכול להוסיף קצת מלח למים (1 1/2 כפיות מלח 2 ליטרים של מים) אשר בשלב זה יעזור השעועית לרכך כאשר הם מבשלים מאוחר יותר.
מחממים כף שמן זית בסיר עבה-תחתית גדול (הסיר שבו תשתמש כדי לבשל את השעועית) בחום גבוה בינוני.
תוסיף את הכמון. לאחר הכמון הוא רוחש, להוסיף את הבצל הקצוץ. מבשלים במשך 5 דקות בערך, עד שקוף.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים שעועית מנוקזת ומים, מבשלים 2 שעות: לאחר השעועית ספוגה, הם היו צריכים להתרחב במידה ניכרת.
מוסיפים את השעועית מנוקזת ו 2 ליטרים של מים לבצל. להביא לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר ומורידים את החום כדי לשמור על רתיחה. מבשלים במשך 2 שעות.
מוסיפים מלח וכוסברה, מבשלים 30 דקות יותר: לאחר השעועית הבשלה במשך 2 שעות, מוסיפים 2 כפיות מלח (אם המלחת את המים השריית בשלב 1, ואז לטעום ראשון, ורק להוסיף כפית או כל כך יותר מלח אם אתה חושב שזה צריך את זה).
הוסף 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה טרייה קצוצה.
תן לבשל חשפה במשך חצי שעה נוספת, או עד השעועית הם מכרז.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני.
מוסיפים את אבקת הצ 'יפוטלה, אבקת צ' ילי וכמון.
לאחר התבלינים הם רוחשים, מוסיפים את הבצל הלבן קצוץ ומבשלים עד שקוף.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים שעועית, ואז מחית:
מוסיפים את השעועית השחורה המבושלת (והנוזל מן הסיר) למחבת. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית במחבת.
תן להם לבשל 3 עד 4 דקות יותר.
אם השעועית קצת רכה לטעמך, תן להם לבשל יותר. אם עבה מדי או יבש, להוסיף יותר מים. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מקשטים עם בצל ירוק קצוץ, כוסברה טרייה, וקוטיג ' ה מתפוררת או גבינת פרסקו queso.
מגישים עם טורטייה צ ' יפס או תירס או טורטיות קמח (תירס אם אתה ללא גלוטן). נהדר בטאקו או בוריטוס, או לטבילה, או בצד עם סטייק.