שעועית שחורה קובנית II
שעועית שחורה קובנית II נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך מלח, שמן זית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית שחורה קובנית, שעועית שחורה קובנית, ו שעועית שחורה קובנית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות, ולספוג 8 שעות, או לילה; ניקוז.
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני, ובצל טחון, פלפל ירוק ושום עד למכרז.
לתוך תערובת הבצל, מערבבים את השעועית מנוקזת, מים, רסק עגבניות, פימנטוס וחומץ. מתבלים במלח, סוכר ופלפל. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד שעועית מכרז.