שעועית שחורה קובנית II נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך מלח, שמן זית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית שחורה קובנית, שעועית שחורה קובנית, ו שעועית שחורה קובנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות, ולספוג 8 שעות, או לילה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני, ובצל טחון, פלפל ירוק ושום עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבינת שמנת צמחית לגינה מופחתת שומן למריחה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לתוך תערובת הבצל, מערבבים את השעועית מנוקזת, מים, רסק עגבניות, פימנטוס וחומץ. מתבלים במלח, סוכר ופלפל. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד שעועית מכרז.