שעועית שעווה ירוקה וצהובה עם פלפל קלוי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קליפת לימון, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה אדיר. נסו שעועית ירוקה בחמאת פלפל צהוב, שעועית ירוקה עם חמאת פלפל צהוב, ו צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף לחתוך לרצועות דקות.
מניחים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים רותחים; לבשל 4 דקות.
הסר עם כף מחורצת. שעועית לצלול לתוך מי קרח; לנקז.
מוסיפים שעועית שעווה למים רותחים; מבשלים 4 דקות.
מסננים ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים רצועות פלפל, שעועית, שום, מלח ופלפל שחור; לטגן 2 דקות או עד מחומם היטב.
הסר מהחום, ולהוסיף את האגוזים, הקליפה, ואת המיץ, זורק בעדינות למעיל.