שעורה קלויה ואספרגוס "ריזוטו"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שעורה קלוי ואספרגוס "ריזוטו". מתכון זה מספק 4 מנות. עם 577 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קליפת לימון, מרק ירקות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעורה "ריזוטו" עם אספרגוס & Shiitakes, ריזוטו שעורה עם ארטישוק ואספרגוס, ו ריזוטו שעורה עם אספרגוס ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אספרגוס בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מעבירים לקערה של מי קרח וקריר.
ניקוז. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מערבבים שעורה בסיר גדול כבד על חום בינוני עד קלוי, על 5 דקות.
מעבירים שעורה לקערה. ממיסים חמאה באותו סיר על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; sauté עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים שעורה ומערבבים למעיל.
להוסיף 2 מרק כוסות; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 7 דקות.
מערבבים 2 1/2 מרק כוסות ומבשלים עד נספג, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 3 כוסות מרק ומבשלים עד שעורה הוא רך וקטיפתי אבל עדיין מוצק מעט לנשוך, ערבוב בתדירות גבוהה יותר והוספת מרק אם התערובת יבשה, כ 45 דקות.
מוסיפים עגבניות ואספרגוס; מערבבים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מערבבים בגבינה, ארוגולה וקליפת לימון. מתבלים במלח ופלפל.