שעורה שחורה, שומר וסלט צנון
זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך מיץ ליים, גרידת תפוזים, שעורה פנינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: שעורה שחורה, שומר וסלט צנון, סלט צנון ושומר, ו שומר וסלט צנון.
הוראות
מניחים שעורה בסיר אמדיום ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 1/2".מתבלים במלח. מביאים לרתיחה; להפחית חום ומבשלים שנחשפו עד שעורה הוא מתון ומים נספגים, 40-45 דקות.
פרוש שעורה על bakingsheet גדול rimmed; בואו מגניב.
בעוד שעורה מתבשלת, לזרוק שומר ושמן 2 כפות במעיל קערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל.
פרוסות שומר החוצה בשכבה אחת על תבנית אפייה אחרת. צלי עד שומר פריך-מכרז ומתחיל לפקחים חומים, כ 18 דקות.
בואו אפיית שומר coolon גיליון. לעשות קדימה: שעורה ושומר ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי הוא חלק ומקרר.
להקציף מיץ תפוזים, מיץ ליים, שאלוט, 2 כפות שמיר, ו zest בקערה בינונית.בהדרגה להקציף הנותרים 1/2 כוס שמן; ויניגרט seasonorange עם מלח ופלפל.
מעבירים שעורה לקערה גדולה; שמרים צומים, יחד עם כל מצבריםמכונות על תבנית אפייה.
מוסיפים חצי צנוניות, זיתים, ו 1/4 כוס שמיר.
טפטוף 1/2 ויניגרט cuporange מעל לזרוק מעיל;העונה עם מלח ופלפל. סדר סלדון מגש גדול.
לפזר צנוניות שנותרו, reservedfennel fronds, ו 1/4 כוס dillsprigs הנותרים על סלט. להעביר את שאריות orangevinaigrette לצד לטפטף מעל.