קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

שעורה, שעועית שחורה, ובוריטוס תירס

שעורה, שעועית שחורה, ובוריטוס תירס
המתכון שעורה, שעועית שחורה, בוריטוס תירס יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 380 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, כוסברה, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: תירס, שעועית שחורה ובוריטוס פלפל ג'ק, שעועית שחורה, תירס וסלט שעורה, ו בוריטוס שעועית שחורה.

הוראות

1
במקום הראשון 11 מרכיבים ב 3-4 ליטר תנור חשמלי איטי; מערבבים היטב. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 שעות או עד שעורה מכרז ונוזל נספג. מערבבים בכוסברה 1/4.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שעורהשעורה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. כף 2/3 תערובת שעורה גביע למטה מרכז של כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
שעורהשעורה
3
מפזרים כל אחד עם 1 1/2 כפות גבינה; להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
גלולגלול
4
מניחים 1 חסה כוס על כל אחד 8 צלחות; העליון כל אחד עם 1 בוריטו. כף 1 סלסה כף ו 1 כף שמנת חמוצה על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חסהחסה
סלסהסלסה
5
מפזרים כוסברה נוספת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.